previous arrow
next arrow
Slider

DAVET

Değerli Katılımcılar,

10 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi, Sultanahmet Yerleşkesi – İstanbul / Türkiye’de düzenlenecek olan 3. Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu (Printİstanbul) 2019’a sizleri sözlü veya poster sunum ile ya da dinleyici olarak katılmaya davet ediyoruz.

Printİstanbul 2019 Sempozyumu; akademisyenler, öğretmenler ve eğitimciler için uluslararası bilimsel bir etkinliktir. Sempozyumun amacı, farklı disiplinlerdeki araştırmacı ve sektörel kurumları bir araya getirmek, bilim insanları arasındaki bilgi ve araştırmaların paylaşılarak bilim ve teknolojideki gelişmeleri artırmaya yönelik katkı sağlamaktır.

Düzenlenecek olan Printİstanbul 2019’a dünyanın farklı ülkelerinden akademisyenlerin katılması beklenmektedir. Sempozyumun sunum dili Türkçe ve İngilizcedir. Sempozyumda sunulan bildirilerin tamamı on-line ve basılı olarak Sempozyum Bildiri Kitapçığında yayınlanacaktır. Bir yazar en fazla 3 çalışma ile sempozyuma katılabilir.

Printİstanbul 2019 ile ilgili geniş bilgi için www.printistanbul.org adresine başvurabilir, Sempozyum ile ilgili tüm sorularınız için printistanbul@marmara.edu.tr veya sekreterya.printistanbul@marmara.edu.tradreslerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sempozyuma göstereceğiniz ilgi ve katılım için şimdiden teşekkür eder, sizleri 10-12 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul / Türkiye’ye bekleriz. Saygılarımızla,

Printİstanbul 2019 Düzenleme Kurulu Adına,

Doç. Dr. Ahmet Akgül

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Oğuz

(Düzenleme Kurulu Başkanları)